VVS – vad är det?

Vissa människor har inga som helst problem med att erkänna när de inte vet vad något är eller vad det betyder. Men vissa verkar tycka att det är värsta nederlaget och låtsas mycket hellre att de kan något än att be om hjälp eller att be om en förklaring för att förstå det. Jag tillhör den förstnämnda gruppen och har inga problem med att erkänna när jag inte förstår mig på någonting.

Nu senast så var det några som pratade om VVS, som jag visserligen hört talas om flera gånger men som jag ändå inte haft någon vidare koll på vad det betyder. Så jag frågade dem och det var visserligen några som skämtade om hur konstigt det var att jag inte visste var det var men sen visade det sig att de inte alls tyckte att det var så svårt eller jobbigt. Tydligen så tyckte de sen ändå att det fungerade ganska bra och att det inte var så mycket mer som krånglade med det.

Tydligen är VVS någonting som rör både ventilation och värme och är de det som gäller så kanske du kan välja att fokusera på det istället för på något annat. Antingen så väljer du just det eller så får det bli någonting annat som kanske kan vara ännu lite roligare. För är de inte det som är det bästa så kanske det blir andra planeringar och lägen istället, som definitivt kan vara väldigt mycket roligare.