Tråkigaste dagen på veckan

Tisdag idag, vilket enligt mig är veckans jobbigast dag. Haha, kanske inte borde börja inlägget så pessimistiskt egentligen, men det är sant. Jag tycker att tisdagar är värre än måndagar. Sen blir det lite mindre jobbigt när det är så fint väder som det är nu, varmt och skönt. Samtidigt lite tråkigt att vara instängd på ett kontor då, men aja, det är livet. Det är allting jag kan tänka mig att jag har och som faktiskt verkligen är någonting som kan komma och ge mig någonting hyfsat vettigt, som hantverkare från en byggfirma i Huddinge. Tycker att det känns som en bra idé att göra det här nu. Varför skjuta upp tiden när man bara kan se till att utföra det här och nu direkt för att det allra mesta kan hamna i andra händer och därför inte alls behöver bli så värst okomplicerade.

Ja, jag tycker att jag nog kan komma och ordna upp det på ganska bra sätt för att få det som man önskar. För att de flesta andra lägen är lite enklare. Tänk att jobba som hantverkare på en byggfirma i Huddinge, det är väl bra att det finns de som kan tänka sig att göra det och som tycker att det är kul men själv skulle jag aldrig vilja göra det. Det är verkligen inte min sorts jobb och jag skulle nog bara bli väldigt olycklig om jag blev tvingad att göra det hela dagarna.