En mycket bra frisör

Nu är det dags att berätta för er om en frisör i Skövde som jag brukar gå till och namnet på denna frisör är Sigges Barbershop. Jag har inte gått dit så många gånger, men efter första gången jag gick dit bestämde jag mig att inte gå till en annan salong då jag fick det resultatet på håret som jag ville ha och de var skonsamma mot mitt hår.

Det var så att jag har gått till många frisörer i mitt liv, men de har inte tagit hand om mitt hår och därför har det blivit väldigt slitet. Jag har dock bara klippt mig och det brukar kännas mer slitet när jag går ifrån salongerna, men sedan jag har gått till en frisör i Skövde, Sigges Barbershop så har mitt hår känts helt fantastiskt. Jag har svart hår och nu vill jag, som de flesta andra, färga det i en mycket ljus blond färg och jag vet att det sliter på håret mycket. Hade jag gått till en annan salong hade de säkert blekt sönder mitt hår, men denna frisör i Skövde tog allt steg för steg och vi väntade några veckor mellan alla blekningar så att mitt hår inte skulle slitas sönder, vilket jag uppskattar hur mycket som helst. Jag tycker att ni borde gå till Sigges Barbershop om ni har vägarna förbi och behöver hjälp med håret, för de kommer verkligen leva upp till era förväntningar om inte mer. Det var allt för mig idag, men ni får ta hand om er så hörs vi av i nästa inlägg. Ha det gött, hej.