Elektriker med behörighet

Hej! Vet inte om jag orkar skriva något vidare långt blogginlägg idag, har nämligen sovit väldigt dåligt i natt. Kunde inte somna utan låg bara och rullade runt och när jag väl somnade så sov jag även väldigt oroligt. Så det blev väl inte så mycket mer än två timmars sömn, så jag har lite trött nu, inte så värst konstigt.

Igår hade vi i alla fall över elektriker i Karlstad som fick hjälpa oss med att dra nya ledningar och kablar för ljusen i hallen. Vi har ju byggt ut hallen ganska mycket och då fanns det inga kablar där i den nya delen så det behövde vi hjälp med att fixa dit. Och snälla som de på NFs Elservice i Värmland AB var så kom de över igår och fixade det, trots att det var söndag, vilket de kanske inte gör för alla men vi känner ägaren lite så då var det inga konstigheter för dem att skicka över sina elektriker till oss även om det egentligen var en helgdag för att det var den enda dagen som fungerade bra för oss och där de inte redan var fullbokade. Men det fungerade oerhört bra med att anlita de på NFs Elservice i Värmland AB och deras elektriker och jag tycker verkligen att resultatet har blivit allting som jag kan ha tänkt behöva få hjälp med och någonsin kunnat tänka mig. Så är definitivt mer än nöjd med det och kommer att fortsätta försöka se till att det håller sig på den nivån för det vore väldigt smidigt och bra.