Nyproduktion i Borlänge

Godkväll mina fantastiska läsare. Har ni haft en lika bra dag som jag har haft idag?

Det som hänt idag är nämligen att vårt hus äntligen är färdig byggt och jag och min man är verkligen så nöjda med resultat. Allt ser verkligen ut precis så som vi tänkt. Huset är 350 kvm stort med tre våningar och de som vi anlitade för vårt husbygge i Borlänge var Bygg & Inredning i Borlänge AB och det har vi inte ångrat en enda sekund. När vi kollar på resultatet märker vi att de verkligen hade lyssnat på våra önskemål in i minsta detalj. Vi är verkligen chockade över resultatet. Nu tänkte jag att jag skulle fota bilder på huset och inredningen som jag tänkt att jag lägger upp på bloggen imorgon för ni har frågat så mycket om bilder under byggnaden av huset. Men jag har valt att vänta med bilder och information om huset tills det är klart och jag hoppas verkligen att ni tycker att vårt nya hus är lika fint som vi tycker att det är.

Men nu ska jag gå och fota huset och efter det lägga mig i sängen och få i mig lite sömn, så jag orkar upp till jobbet imorgon.   

Du gillar kanske också...