Fridas Kiropraktik & Hälsa

Välkommen hit till min blogg där jag skriver om allt och ingenting! Jag hoppas att alla har haft en supertrevlig helg, men många varma timmar i solen och en hel del avkoppling. Det har i varje fall jag haft. Som ni vet så besökte ju jag en kiropraktor här i Kalmar för inte så länge sedan och har nu faktiskt mindre ont än vad jag någonsin har haft, känns det som. Många av er skrev och kommenterade här i förra veckan då jag skrev lite kort och nämnde den kiropraktorn som jag har börjat gå till. Företaget heter Fridas Kiropraktik & Hälsa AB och erbjuder sina tjänster för dig som befinner dig i eller omkring Kalmar-området.

Då jag tycker att man inte ska behöva gå runt och ha ont så kände jag att det kunde vara värt att nämna detta igen och verkligen rekommendera det här stället eftersom att det tyvärr nog var så pass många av er som skrev att ni kände att ni behövde den här typen av behandling. Men självklart så vill jag ju vara behjälplig och jag hoppas verkligen att ni kommer att dra nytta av detta ställe för det är verkligen någonting som lindrar och gör smärtan bättre väldigt fort. Jag kan säga på en gång att ni kommer att må mycket bättre efter första besöket och att ni kommer att bli nöjda med den trevliga och glada kundservicen som levereras. Behandlingarna utförs också på ett väldigt omsorgsfullt, noggrant och smidigt sätt för att du ska komma så lindrigt undan som möjligt med just dina problem. All kiropraktik är ju för att kunna hjälpa dig med att ha en bättre och smidigare vardag, och det tycker jag verkligen att Fridas Kiropraktik & Hälsa AB kan göra.

Du gillar kanske också...